Telefoane utile

ATELIER CAROSERIE

Telefon mobil 1: 0740-200.089

Telefon mobil 2: 0740-200.077

Telefon mobil 3: 0740-200.029

daune@amg.ro

  • Asistenta pentru deschiderea dosarelor de dauna, constatarea daunelor si solutionarea dosarelor.
  • Masina la schimb (in functie de prevederile legale si disponibilitate).

Mecanica

In cadrul acestui atelier oferim servicii de intretinere si reparatii de mecanica si electricitate pentru automobilele aflate in garantie si post garantie, conform fluxurilor tehnologice recomandate de catre constructor. Va stam la dispozitie cu echipe de mecanici si electricieni profesionisti si specialisti reparatii vehicule electrice.

Atelierul dispune de 20 de posturi de lucru, computer specializat pentru diagnosticarea defectiunilor la toata gama de autoturisme DACIA si RENAULT, posturi specializate pentru autovehiculele echipate cu instalatii  GPL si posturi pentru diagnosticare si  reparatii vehicule electrice. Dotarile sunt de ultima generatie, 13 elevatoare noi, truse de scule complet specializate, rampa pentru geometrie, computer de diagnosticare complexa a starii tehnice a autoturismelor.

Caroserie

In acest domeniu, va putem oferi certitudinea ca rezultatul lucrarilor efectuate de catre echipa noastra de profesionisti va fi de calitate.

Hala destinata reparatiilor de tinichigerie, cu 26 posturi de lucru spatioase, luminoase si dotate cu tehnologie moderna: gabariti de redresare pentru caroserie, scule actionate electric si pneumatic, necesare remodelarii tablelor deformate, sudura cu argon si taiere cu plasma.

Vopsitoria este punctul forte al concesiunii noastre: 4 cabine de vopsire, 6 posturi de pregatire si aplicare fuller plus alte 10 posturi de pregatire uscata, laborator pentru cele mai pretentioase vopsele sunt dotarile de ultima ora si de maxima performanta care ridica aceasta meserie-vopsitoria-la rangul de arta, fara nici o exagerare.

Diagnoza computerizata

Contactati specialistii nostri in domeniu pentru a obtine o diagnosticare exacta a defectiunilor si interpretarea codurilor de eroare. Beneficiati de cele mai recente actualizari ale software-ului recomandate de producatori.

Service roti si hotel de anvelope

Beneficiati de servicii rapide si de calitate si uitati de grija si disconfortul stocarii anvelopelor. Oferim conditii foarte avantajoase pentru flote.